Col·laboració entre persones emprenedores. ferEmpresa


L’IDI ha creat ferEmpresa, un programa públic que té com a objectiu fomentar la col·laboració entre emprenedors, ja que iniciar un projecte pot semblar complicat i normalment es du a terme en solitari. A més, ens trobam amb el hàndicap de la falta de finançament que ens obliga a cercar altres mecanismes de relació i intercanvi que ens ajudin a posar en marxa el negoci.

Per tot això, l’IDI t’ofereix ferEmpresa.

Pots participar d’aquestes trobades de dues maneres diferents i complementàries:

Trobades de networking
entre emprenedors

De manera periòdica s’organitzen tallers en els quals, a través d’una dinàmica, es poden crear intercanvis de coneixement, col·laboració en projectes o complementar la teva activitat.

En aquests tallers aprendràs a comunicar el teu projecte i a contrastar la informació amb altres usuaris que necessiten el mateix. És necessari escoltar altres opinions per millorar i oferir un servei o producte que s’adapti a les necessitats reals dels vostres clients.

A més, gràcies a la millora de la comunicació, t’ajudarà a captar l’atenció d’inversors, socis i clients.

Trobaràs les properes dates programades en la secció de formacions i tallers.

Catàleg de projectes,
ferEmpresa online

Pots cercar col·laboració i oferir-la a altres emprenedors publicitant el teu projecte en la plataforma virtual de ferEmpresa online.

En aquesta secció podràs anunciar el teu projecte durant almenys 6 mesos. En aquest període un orientador t’ajudarà a trobar altres perfils que poden ser compatibles amb el teu per aconseguir que tots dos sumeu i aconseguiu posar-ho en marxa.

Registra’t en la plataforma i comença a col·laborar: Plataforma ferEmpresa Online

col·laboració-entre-emprenedors